For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Lederens rolle i fornyelsen af den offentlige sektor

Arrangør:
Djøf. Dansk Sygeplejeråd. FOA. Kommunaldirektørforeningen.
Dag:
16. juni 17:00 - 18:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Demokrati og forvaltning
Sprog:
Dansk
Sted:
F2 KL - Ved Allinge Røgeri / Bibliotek
Resumé:

5 faglige organisationer går i dialog med Ledelseskommissionen om fornyelse af den offentlige sektor

Beskrivelse:

Hvilke initiativer skal der til for at forny den offentlige sektor, og hvad er ledelsens rolle? Det har fra dag 1 været en topprioritet for regeringen at forny og afbureaukratisere den offentlige sektor, og ledelseskommissionen har fået en synlig rolle i debatten. Historien viser, at ambitionen om bedre ledelse, styring og afbureaukratisering i værste fald kan ende i et styringsregime med utilstrækkelig inddragelse af de forskellige fagligheder, men med øget kontrol, flere regler og regulering. Når gode intentioner skal realiseres denne gang, er det afgørende, at ledere og medarbejdere involveres i moderniseringsarbejdet. Kom med, når fem faglige organisationer inviterer til dialog med to repræsentanter fra Ledelseskommissionen: David Hellemann, koncerndirektør i Nykredit og tidligere departementschef fra Finansministeriet og Emma Winther, centerleder på Plejehjemmet Kastaniehaven i Vejle. Brobygningssamarbejdet består af FOA, Politiforbundet, DSR, KOMDIR og Djøf

Deltagere:
David Hellemann, Koncerndirektør, Nykredit. Emma Winther, Institutionsleder, Vejle Kommune. Henning Thiesen, Formand for Offentlige Chefer, Djøf. Grete Christensen, Formand, Dansk Sygeplejeråd. Dennis Kristensen, Formand, FOA. Niels Ågesen, Næstformand, Kommunaldirektørforeningen. Claus Oxfeldt, Formand, Politiforbundet.
Kontaktperson 1
Jens Qvesel, Forvaltningspolitisk chef, Djøf, 50278016, jqv@djoef.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Demokrati, Ledelseskommissionen, Offentlig forvaltning, Offentlig sektor, Offentlig styring
Sidevisning:
742

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)