For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Hvad skal der til for at få flere kvinder i ledelse?

Arrangør:
Hansen & Ersbøll Agenda. Djøf. Djøf Forlag. KVINFO.
Dag:
15. juni 16:30 - 17:30
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Vækst, erhverv og beskæftigelse
Sprog:
Dansk
Sted:
A33 Folkelagkagen - Danchells Anlæg
Resumé:

Chefer og eksperter giver konkrete bud på, hvad der hæmmer og virker. Publikum stemmer om løsninger.

Beskrivelse:

Diskussionen om, hvordan vi får flere kvinder ind på ledende poster har været i gang i årevis i Danmark. Virksomheder, der arbejder globalt, har for længst konstateret, at ledelsesteams med lutter midaldrende mænd fremstår gammeldags og at det gavner både image og bundlinje med både mænd og kvinder i ledelsen. Desuden er det veldokumenteret, at kvaliteten af beslutninger kun bliver bedre ved at inddrage flere perspektiver. Udviklingen i Danmark er dog fortsat meget langsommelig, bl.a. konstaterede en Djøf Analyse i marts, at der vil gå 37 år, før kvinder og mænd har lige mange chefjobs i Danmark. En ting er sikkert: Fremdrift kommer ikke af sig selv, men kræver vedvarende fokus. Kom og vær med til en debat, hvor en række eksperter, chefer og praktikere med forskellige perspektiver og baggrunde kommer med deres bud på de største barrierer og ikke mindst de bedste greb til rent faktisk at skubbe udviklingen fremad.

Deltagere:
Inge Henningsen, lector emerita cand stat Institut for Matematiske Fag Københavns Uni, forfatter til kapitel om verdensmål nr 5 om ligestilling. Henriette Laursen, direktør Kvinfo. Lotte Hjortlund Andersen, CSR-chef ISS. Hjalte Aaberg, regionsdirektør Region Hovedstaden. Henrik Funder, Category Business Lead & Marketing Manager Unilever samt formand for Djøf Privat. Claus Ladegaard, Direktør, Det Danske Filminstitut.
Kontaktperson 1
Lotte Hansen, Hansen & Ersbøll Agenda, 30103280
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Sidevisning:
866

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)