For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Verdensmål: Partnerskaber – nøglen eller kejserens ny klæ’r?

Arrangør:
Hansen & Ersbøll Agenda. Globalt Fokus. Novozymes A/S.
Dag:
17. juni 10:30 - 11:15
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Vækst, erhverv og beskæftigelse
Sprog:
Dansk
Sted:
A33 Folkelagkagen - Danchells Anlæg
Resumé:

Partnerskaber udråbes som nøglen til at lykkes med FN’s verdensmål. Men virker de egentlig?

Beskrivelse:

Hvis vi skal lykkes med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling er vi nødt til at samarbejde i gensidigt forpligtende partnerskaber. Sådan lyder det i debatten, hvor partnerskaber - med udgangspunkt i MÅL17 i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling – tildeles en central plads i det, som skal til, for at vi kan opnå 2030-dagsordenens målsætninger. Tesen er, at vi skal udover silo-tænkning, og drage nytte af hinandens udsyn, kompetencer og værdier. Den indsats, der lægges, og de ressourcer, der investeres af de forskellige parter, vil dermed danne grundlag for ny viden og ’ud-af-boxen’ tænkning, som kan tilvejebringe nye tiltag og innovative løsninger, der kan forankres lokalt. Men virker det eller hvornår virker de? Eller er disse partnerskaber ’kejserens nye klæ’r’? Vi tager temperaturen på, hvad partnerskaber mellem virksomheder og civilsamfundsorganisationer bidrager med ude i verden, hvorfor parterne indgår i dem, hvornår de virker, og hvornår de bliver tom snak.

Deltagere:
Birgitte Qvist-Sørensen, • Næstformand Globalt Fokus og Generalsekretær FKN, Globalt Fokus/FKN. Peder Holk Nielsen, • Adm direktør, Novozymes. Jacob Ravn, • Direktør, Access2Innovation. Bo Øksnebjerg, • Generalsekretær, WWF. Pernille Skjødt, • Direktør, Link Aiders.
Kontaktperson 1
Katrine Ohm Dietrich, Globalt Fokus, 25331878
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Sidevisning:
635

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)