For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Når mangfoldighed og fællesskaber mødes

Arrangør:
Resonans. GAME (gadeidræt og streetkultur).
Dag:
16. juni 16:30 - 17:15
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Demokrati og forvaltning
Sprog:
Dansk
Sted:
A6 Samskabelsesarenaen - Danchells Anlæg
Resumé:

Hvordan skaber vi rammer for nye fællesskaber, der giver flere unge en stemme?

Beskrivelse:

At være del af et fællesskab kan bidrage positivt til den enkeltes følelse af at være en del af noget større. Og fællesskaber kan bidrage til at styrke medborgerskab, civilsamfund og demokrati. Private, offentlige og civilsamfundsaktører arbejder her med udfordringer, der opstår, når formelle rammer bliver en barriere for unges fællesskaber, når mange snubler i det etablerede, når nogle står udenfor og når de fællesskaber, der føder ind i demokratiet, ikke er repræsentative og ikke afspejler samfundets mangfoldighed. Med debat og samskabelse arbejder vi med spørgsmål som: Hvordan skaber vi rammer for nye fællesskaber, og udvider hvad der er anerkendte fællesskaber, så flere unge føler sig som en værdifuld del af samfundet? Hvordan sikrer vi, at alle unge får mulighed for (og lyst til) at deltage i fællesskaber, der styrker deres medborgerskab og giver dem en stemme? Rufus Gifford deltager i debatten med perspektiver på mangfoldighed og fællesskaber i amerikansk kontekst.

Deltagere:
Rufus Gifford, Tidl Amerikansk ambassadør i Danmark og international rådgiver for GAME. Eva Sørensen, Professor, RUC. Jakob Myschetzky, Udviklingschef, Dansk Flygtningehjælp. Sengül Deniz, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Ishøj Kommune. Maria Kavita, Direktør, Mind Your Own Business. Kasper Sand Kjær, Formand, DUF. Amalie Utzon, Formand, URK. Nikoline Olsen, Projektleder Playmakerprogrammet, GAME. Anne-Mette Scheibel, Partner, Resonans.
Kontaktperson 1
Anne-Mette Scheibel, Partner, Resonans, 60 25 17 99, as@resonans.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Demokrati, Fællesskab, Samskabelse
Sidevisning:
425

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)