For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Når jeg bliver gammel…#sund4life

Arrangør:
Center for Sund Aldring.
Dag:
16. juni 15:00 - 16:00
Type af arrangement:
Interview
Tema:
Sundhed/helse
Tema 2:
Ældre
Sprog:
Dansk
Sted:
D99 Mobil Event - Ved Brandstationen - Ved Brandstationen
Resumé:

”Når jeg bliver gammel, så vil jeg sidde på en bænk, der hvor havet slår ind over molen”, synger Peter A.G. Når du hører stroferne ledsaget af glade folk og en hvid bænk, kan du opleve interviews med fokus på nuancerne i en aldrende befolkning. Hvad skal du som gammel? Hvad skal politikerne gøre?

Beskrivelse:

”Når jeg bliver gammel, så vil jeg sidde på en bænk, der hvor havet slår ind over molen”, synger Peter A.G. Når du hører stroferne ledsaget af glade folk og en hvid bænk, kan du opleve interviews med fokus på nuancerne i en aldrende befolkning. Hvad skal du som gammel? Hvad skal politikerne gøre? Ligesom børn spørger hinanden, hvad de vil, når de bliver voksne, bør vi voksne spørge hinanden, hvad vi vil, når vi bliver gamle. For befolkningen bliver ældre og ældre. Vi skal tale om, hvorfor vi undgår ordet gammel. Er man færdig som medborger, når man er gammel? Færdig med at nyde livet? Hvis man er, har vi problemer. Hvordan skal vi indrette et samfund med plads og respekt for alle aldre? Center for Sund Aldring og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet tager rundt med ”Når jeg bliver gammel”-bænken for at sætte fokus på politikeres, organisationers og borgeres håb for livets sidste årtier. Besøg os også hos Sund4life (D6).

Deltagere:
Kontaktperson 1
Barbara Kjølbye Zinckernagel, Projektkoordinator, Center for Sund Aldring, 93565490, barbara.kjolbye@sund.ku.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Forskning, Fremtiden, Fritid, Københavns Universitet, relationer, Sjov, Sund aldring, Sundhed, Ældre
Sidevisning:
329

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)