For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Tour de krop og hjerne #scienceslam4life

Arrangør:
Center for Sund Aldring.
Dag:
17. juni 13:00 - 14:00
Type af arrangement:
Samtale
Tema:
Forskning
Tema 2:
Sundhed/helse
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Kroppen er fuld af celler, men hvad er cellerne fulde af? Får du nok ud af din fantastiske hjerne? Og er det for sent at komme i form? Molekylærbiologen, lægen og fysiologen har syv minutter til at levere den nyeste aldringsforskning. Bliv lidt længere til en guidet tur i hjerne, celler og muskler.

Beskrivelse:

Kroppen er fuld af celler, men hvad er cellerne fulde af? Får du nok ud af din fantastiske hjerne? Og er det for sent at komme i form? Molekylærbiologen, lægen og fysiologen har syv minutter til at levere den nyeste aldringsforskning. Bliv lidt længere til en guidet tur i hjerne, celler og muskler. Heldigvis bliver de fleste ældre – endda gamle. Så vi er flere, der skal tænke på den dag, vi kan mindre. Vi kan blive syge, få smerter eller færre kræfter. Vi kan også prøve at udsætte alt det, så vi har et sjovt liv og et fint helbred helt op i en høj alder – det kalder vi sund aldring. Forskerne Claus Desler, Jørn Helge og Ellen Garde fra Center for Sund Aldring er eksperter i aldring – i celler, hjerne og muskler. Vær med, når de diskuterer vores egen indflydelse på, hvordan vi får det senere. Der er tid til spørgsmål og kommentarer. Center for Sund Aldring er et tværvidenskabeligt forskningscenter på Københavns Universitet. Vi er på Folkemødet under overskriften Sund4life.

Deltagere:
Ellen Garde, Lektor, Center for Sund Aldring. Jørn Wulff Helge, Professor, Center for Sund Aldring. Claus Desler Madsen, Adjunkt, Center for Sund Aldring.
Kontaktperson 1
Barbara Kjølbye Zinckernagel, Projektkoordinator, Center for Sund Aldring, 93565490, barbara.kjolbye@sund.ku.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Celler, Demens, Forebyggelse, Hjerne, Krop, Københavns Universitet, Sund aldring, Sundhed, Trivsel, Ældre
Sidevisning:
597

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)