For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Dans, sanselighed og nærvær #glæde4life

Arrangør:
Dansehallerne.
Dag:
18. juni 14:30 - 15:30
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Kultur
Tema 2:
Sundhed/helse
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Det gode ældreliv indbefatter, at der også er fokus på sanselighed, nærhed og fællesskab. Hør hvordan det kan opnås, når Dansehallernes kunstneriske leder og direktør Efva Lilja inviterer forsker fra Center for Sund Aldring, Bjarke Oxlund, til en snak om dansekunst, seksualitet og intimitet.

Beskrivelse:

Et godt ældreliv handler ikke blot om at have sparet op til pensionen, men i høj grad også om sanselighed, nærhed og fællesskab. Kom og deltag, når Dansehallernes kunstneriske leder og direktør Efva Lilja inviterer lektor og forsker fra Center for Sund Aldring, Bjarke Oxlund, til en sanseudvidende snak om dansekunst, bevægelse og intimitet. Efva Lilja, der som koreograf bl.a. har arbejdet med ældre dansere, vil på involverende vis fortælle, hvad dans og koreografi kan betyde for ældres livskvalitet. Derefter vil Bjarke Oxlund, en af landets førende forskere inden for ældres sundhed og seksualitet, fortælle, hvorfor det er vigtigt at bevare intimiteten hele livet. Til slut åbnes der for debat. Arrangementet er for alle og særligt for folk med interesse i ældres trivsel. Dansehallerne er en ledende institution for ny koreografisk scenekunst og præsenterer nye perspektiver på samfundet og den menneskelige erfaring gennem kunstneriske projekter af høj kvalitet.

Deltagere:
Efva Lilja, Direktør og kunstnerisk leder, Dansehallerne. Bjarke Oxlund, Forsker og lektor, Center for Sund Aldring.
Kontaktperson 1
Anna Krarup, Projektleder, Dansehallerne, 28385777, amk@dansehallerne.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#Dansehallerne, #kunstogkultur, #sund4life, Dans, Deltagelse, Fællesskab, livet, seksualitet, Sundhed, Ældre
Sidevisning:
388

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)