For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Spilhjulet - opfind et sjovt, sundt holdspil #holdspil4life

Arrangør:
Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet.
Dag:
18. juni 17:30 - 19:00
Type af arrangement:
Workshop
Tema:
Forskning
Tema 2:
Sundhed/helse
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Holdspil på små baner med få deltagere og høj intensitet fremmer sundhed, trivsel og sociale fællesskaber. Mød forskere fra Center for Holdspil og Sundhed til workshop på boldbanen. Brug selv bolden og få inspiration til at benytte holdspil i din forening, kommune eller på din arbejdsplads.

Beskrivelse:

Holdspil på små baner, med få deltagere og høj intensitet fremmer sundhed, trivsel og sociale fællesskaber. Mød forskere fra Center for Holdspil og Sundhed, brug selv bolden og få inspiration til at bruge holdspil i din forening, kommune eller på din arbejdsplads. Mød os på den lille bane. Vi tager afsæt i ”Spilhjulet”, en model der bruges til at tilpasse boldspil til specifikke målgrupper, fx børn, seniorer, utrænede, borgere med livsstilssygdomme m.m. Via småspil, hvor vi ændrer på bane, mål, spillere, regler og/eller redskaber vil du erfare, hvordan du nemt kan organisere småspil, som alle kan deltage i. Center for Holdspil og Sundhed er et tværvidenskabeligt forskningscenter på KU. Visionen er at servicere kommuner, idrætsorganisationer og virksomheder med viden om, hvordan man med holdspil kan forbedre folkesundheden på en måde, som er socialt engagerende og sjov. Centret er støttet af Nordea-fonden. Vi er på Folkemødet under overskriften Holdspil4life.

Deltagere:
Glen Nielsen, Forsker, Center for Holdspil og Sundhed Københavns Universitet. Tanja Højegaard Ravnholt, Forsker, Center for Holdspil og Sundhed Københavns Universitet.
Kontaktperson 1
Anne Lykke Poulsen, Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet, 29612018
Underholdning-events
Ja
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#holdspil4life, #sund4life, Forebyggelse, Forskning, Fysisk Aktivitet, Holdspil, idræt, Sundhed
Sidevisning:
595

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)