For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Jeg har det fint… #forebyg4life

Arrangør:
Center for Sund Aldring.
Dag:
16. juni 16:00 - 17:00
Type af arrangement:
Samtale
Tema:
Sundhed/helse
Tema 2:
Forebyggelse og oplysning
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Forebyggende medicin gives også til folk, som ikke føler sig syge. Medicinen er hård ved krop og selvopfattelse, så det frister at lade den stå. Forskere fra LIFESTAT forsker i behandling af forhøjet kolesterol og inviterer dig til at tale med om selvopfattelse, sygdom og videnskab versus erfaring.

Beskrivelse:

Forebyggende medicin gives også til folk, som ikke føler sig syge. Medicinen er hård ved krop og selvopfattelse, så det frister at lade den stå. Forskere fra LIFESTAT forsker i behandling af forhøjet kolesterol og inviterer dig til at tale med om selvopfattelse, sygdom og videnskab versus erfaring. 600.000 danskere er i behandling med kolesterolforebyggende medicin. Mange mærker hverken sygdomsrisikoen eller behandlingens virkning. Til gengæld er medicinens bivirkninger til at tage og føle på. Hvordan kan vi skabe balance mellem velvære i nuet og hensyn til vores helbred i fremtiden? Det håber forskerne fra LIFESTAT og Center for Sund Aldring, at du vil være med til at svare på efter et kort oplæg. LIFESTAT er et tværfagligt forskningsprojekt, som bruger både medicinske, humanistiske og samfundsvidenskabelige værktøjer til at løse udfordringerne med kroniske sygdomme.

Deltagere:
Lene Juel Rasmussen, Professor og direktør, Center for Sund Aldring. Jørn Wulff Helge, Professor, Center for Sund Aldring. Bjarke Oxlund, Lektor, Center for Sund Aldring.
Kontaktperson 1
Barbara Kjølbye Zinckernagel, Projektkoordinator, Center for Sund Aldring, 93 56 54 90, barbara.kjolbye@sund.ku.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Borgerinddragelse, Dilemmaer, Forebyggelse, Forskning, Kronisk sygdom, Livskvalitet, medicin, Sundhed, Trivsel
Sidevisning:
426

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)