For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Langtidshævet madkultur #spis4life

Arrangør:
Gaarden - Bornholms Madkulturhus.
Dag:
18. juni 11:30 - 12:30
Type af arrangement:
Workshop
Tema:
Mad
Tema 2:
Kultur
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Madkultur under udvikling. Journalist og samfundsdebattør Jacob Ludvigsen lokker historier ud af kok og meningsdanner Søren Gericke samt kulturbærer og landmandskone Rita Anker Kofoed. Du inviteres derudover til leg og læring med lokale råvarer samt mulighed for at lave en vox pop med GaardenTV.

Beskrivelse:

Den danske madkultur er under konstant udvikling. Gaarden – Bornholms madkulturhus dykker dybt i den udvikling med en klar reference til alt det, vi som spisende mennesker er rundet af. Journalist og samfundsdebattør Jacob Ludvigsen lokker de gode historier ud af kok og meningsdanner Søren Gericke samt Rita Anker Kofoed, kulturbærer, landmandskone og politikerhustru (til husbonden Niels), som gennem en menneskealder har arbejdet med den bornholmske smag og mad. Undervejs bliver madkulturen sat i politisk kontekst, når Jacob Ludvigsen udfordrer panelet på den madkultur, vi kender i 2016. Vi konstruerer også en praktisk kontekst, når Gaarden inviterer til leg og læring med råvarer som opfølgning. Hele arrangementet bæres videre til deltagere og andre gennem Gaarden TV, som laver en vox pop med udsagn fra deltagerne. Det sker i haven hos Sund4life!

Deltagere:
Thomas Guldbæk, Projektansvarlig og naturvejleder, Gaarden - Bornholms Madkulturhus. Søren Gericke, Kok og meningsdanner. Rita Anker Kofoed, Kulturbærer og landkone.
Kontaktperson 1
Thomas Guldbæk, Projektansvarlig og naturvejleder, Gaarden - Bornholms Madkulturhus, 29 27 59 64
Underholdning-events
Ja
For Børn og Unge
Ja
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Bornholm, Bæredygtighed, livsstil, lokal udvikling, Mad, Madkultur, Nysgerrighed, Sjov, Smag
Sidevisning:
191

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)