For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Plejecentre i udbrud #cykel4life

Arrangør:
Ældre på hjul.
Dag:
17. juni 15:30 - 16:30
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Ældre
Tema 2:
Sundhed/helse
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Favrskov Kommune har med projektet Ældre på hjul succes med at gøre til cykling til en hverdagsaktivitet på plejecentre. Med konkurrence, prøv-selv og debat får du indblik i, hvordan det er at holde formen for en 90-årig, og hvordan kommunerne kan arbejde mere med fysisk aktivitet og sund aldring.

Beskrivelse:

Favrskov Kommune har med projektet Ældre på hjul succes med at gøre til cykling til en hverdagsaktivitet på plejecentre. Med konkurrence, prøv-selv og debat får du indblik i, hvordan det er at holde formen for en 90-årig, og hvordan kommunerne kan arbejde mere med fysisk aktivitet og sund aldring. Vi indleder med en cykelkonkurrence, hvor du kan prøve på egen krop, hvordan det er at cykle som 90-årig. Så kan du deltage i en debat med forskellige perspektiver i forhold til motion og plejecenterbeboere. Hvad kan plejecenterbeboeren få ud at være fysisk aktiv – socialt, mentalt og fysisk? Hvad er udfordringerne? Og kan cykling være med til at ændre fortællingen om plejecentret fra ”det sidste sted i livet” til ”det næste sted i livet”? Debatten varetages af forsker fra Center for Sund Aldring på Københavns Universitet Jørn Wulff Helge og projektleder Jakob Kirkegaard fra Favrskov Kommune.

Deltagere:
Jakob Sejersdahl Kirkegaard, Leder af aktivitet og træning, Favrskov Kommune. Jørn Wulff Helge, Professor, Center for Sund Aldring. Jesper Skytt Hvid, Fundraiser, Favrskov Kommune.
Kontaktperson 1
Jakob Sejersdahl Kirkegaard, Leder af aktivitet og træning, Favrskov Kommune: Ældre på hjul, 20476607
Kontaktperson 2
Jesper Skytt Hvid, Fundraiser, Favrskov kommune: Ældre på hjul, 8964 6232
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Ja
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Bevægelse, Fysisk Aktivitet, Innovation, kommuner, Motion, Sundhed, Sundhedspolitik, Trivsel, Ældre
Sidevisning:
445

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)