For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Straffekast til politikerne #basket4life

Arrangør:
BørneBasketFonden.
Dag:
17. juni 15:00 - 16:00
Type af arrangement:
Interview
Tema:
Sundhed/helse
Tema 2:
Børn og unge
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Forhåbentlig er politikere gode til at multitaske. I hvert fald skal fx Peter Skaarup, Pia Allerslev, Magnus Heunicke og Peter Mogensen både fokusere på basketbolden og børn i bevægelse, når de besøger Sund4life-huset til ti straffekast og en snak med direktør for BørneBasketFonden Jens Laulund.

Beskrivelse:

Forhåbentlig er politikere gode til at multitaske. I hvert fald skal fx Peter Skaarup, Pia Allerslev, Magnus Heunicke og Peter Mogensen både fokusere på basketbolden og børn i bevægelse, når de besøger Sund4life-huset til ti straffekast og en snak med direktør for BørneBasketFonden Jens Laulund. Politikerne konkurrerer både om flest mål i kurven og de skarpeste visioner for aktive børneliv på parkeringspladsen ved Havnegade 45. Legen er organiseret af BørneBasketFonden, som arbejder med at sætte børn i bevægelse gennem basketball og udbrede kendskabet til sporten.

Deltagere:
Jens Laulund, Direktør, BørneBasketFonden. Pia Allerslev, Børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune, Venstre. Peter Skaarup, Gruppeformand, Dansk Folkeparti. Magnus Heunicke, Medlem af Folketinget og fhv minister, Socialdemokratiet. Peter Mogensen, Politisk kommentator og direktør, Fonden Kraka. Jan E Jørgensen, Medlem af Folketinget, Venstre.
Kontaktperson 1
Jens Laulund, Direktør, BørneBasketFonden, +45 31 42 02 66
Underholdning-events
Ja
For Børn og Unge
Ja
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Bevægelse, Børn, Civilsamfund, Motion, Politik, Sundhed, Unge
Sidevisning:
371

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)