For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Kommunen, eksperten og de selvhjulpne ældre #robust4life

Arrangør:
Robuste ældre, Ikast-Brande.
Dag:
17. juni 14:30 - 15:30
Type af arrangement:
Foredrag
Tema:
Ældre
Tema 2:
Forskning
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Fremtiden byder på store generationer af ældre. Hvad skal kommunerne gøre for, at flest muligt holder sig godt og er selvhjulpne? Diskuter med sundhedsinnovator Peter Thybo fra Ikast-Brande Kommune, som har fundet svar i forskningsprojektet Robuste Ældre: Ældres robusthed begynder i børnehøjde!

Beskrivelse:

Fremtiden byder på store generationer af ældre. Hvad skal kommunerne gøre for, at flest muligt holder sig godt og er selvhjulpne? Diskuter med sundhedsinnovator Peter Thybo fra Ikast-Brande Kommune, som har fundet svar i forskningsprojektet Robuste Ældre: Ældres robusthed begynder i børnehøjde! Forskningsprojektet Robuste Ældre har undersøgt 40 ældre i Ikast-Brande og som klarer sig uden hjælp fra kommunen. Med baggrund i resultaterne præsenteres et Robusthedshjul, som viser vejen til fremtidens indsatser for sund aldring og peger på det optimistiske budskab: Alder er ingen dom! Undersøgelsen peger tydeligt på, at grundlaget for sund aldring lægges allerede i barndommen og ungdommen. Ikast-Brande Kommune har taget konsekvensen i en massiv indsats for borgernes robusthed og robuste fællesskaber med et særligt fokus på børn og ung. Thybo viser, hvordan andre kommuner kan gøre det samme.

Deltagere:
Peter Thybo, Sundhedsinnovator, Ikast-Brande Kommune.
Kontaktperson 1
Peter Thybo, Sundhedsinnovator, Robuste ældre, Ikast-Brande, 99603102
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Forskning, Innovation, kommuner, robusthed, Socialpolitik, Sundhed, Trivsel, velfærd, Ældre
Sidevisning:
193

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)