For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Digitalt eller kontant?

Arrangør:
Finansrådet.
Dag:
17. juni 14:30 - 15:15
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Økonomi
Tema 2:
Vækst
Sprog:
Dansk
Sted:
G23 Finansteltet - Allinge Havn, inder- og ydermole
Resumé:

Over 90 pct. af betalingerne i Danmark er elektroniske. Skal vi styrke visionen om at blive det første kontantløse samfund/holde fast i kontanterne? Er danskerne parate til springet? Kom og hør fordele og ulemper ved et kontantløst samfund, når Ældresagen, Finansrådet m.fl. diskuterer.

Beskrivelse:

I dag er over 90 pct. af betalingerne i Danmark elektroniske. Skal vi styrke visionen om at blive det første kontantløse samfund? Eller skal vi holde fast i kontanterne? Fordelene synes åbenlyse: Vi står ikke længere i kø for at betale regninger, der er færre røverier, vi sparer masser af CO2 ved ikke at transportere penge rundt, virksomhedernes konkurrenceevne forbedres, og det bliver i det hele taget lettere at være dansker. Men alle skal føle sig trygge og komfortable ved at sige farvel til kontanterne og i stedet anvende digitale løsninger. Er danskerne parate til springet? Kom og hør fordele og ulemper ved et kontantløst samfund, når Ældresagen, Finansrådet m.fl. diskuterer muligheder og begrænsninger.

Deltagere:
Ulrik Nødgaard, Direktør, Finansrådet. Repræsentanter fra Christiansborg. Bjarne Hastrup, Adm direktør, Ældresagen. Torben Klitbo, Stifter/Iværksætter, Cofoco. Nina Munch-Perrin, Moderator, Finansrådet.
Kontaktperson 1
Helle Jeppesen, Finansrådet, 30161035
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Digitalisering, Konkurrenceevne, Kontantløst samfund, Økonomi
Sidevisning:
367

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)