For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Sammenhængskraft i velfærdsstaten og i Europa - nye tider?

Arrangør:
Mercuri Urval A/S.
Dag:
17. juni 13:00 - 14:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Ledelse
Tema 2:
Vækst
Sprog:
Dansk
Sted:
B16 Ledelsesscenen - Nordlandspladsen
Resumé:

Flygtningestrømme, muligt Brexit, regionale forskelle og stigende ulighed - er det krusning på overfladen eller en ny tingenes tilstand, og er der en sammenhæng? Vi undersøger forskellige syn på, hvad vi ser lige nu og får bud på, hvad der ligger i kortene i de kommende 3-5 år.

Beskrivelse:

Er sammenhængskraften i velfærdsstaten og Europa udfordret - under indtryk af øget migration og flygtningestrømme, muligt Brexit og folkelig EU-skepsis, prioritering mellem centre og udkantsdanmark og de generelle tendenser til stigende økonomisk ulighed. - Hvordan skal vi tolke situationen - er det en krusning på overfladen eller en ny tingenes tilstand? - Er der en sammenhæng mellem de ydre tegn på opbrud i sammenhængskraften og de indre forskydninger i Danmark? - Hvordan kan vi påvirke situationen eller bedst indrette os efter den. Mercuri Urval sætter dette vigtige spørgsmål på dagsordenen på Ledelsesscenen, fordi lederne i den offentlige sektor og private virksomheder har brug for at kende de store sigtelinjer og overordnede rammer for at kunne navigere klogt i egne organisationer. Vi inviterer markante debattører, som følger situationen og giver bud på, hvor vi er og hvor vi er på vej hen.

Deltagere:
Mikkel Vedby Rasmussen, Institutleder, Københavns universitet. Hans Martens, Rådgiver, Tænketanken Europa. Claus Grube, Ambassadør, London/Udenrigsministeriet.
Kontaktperson 1
Christian Kofoed-Enevoldsen, direktør, Mercuri Urval A/S, 20304560, christian.enevoldsen@mercuriurval.com
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Brexit, Danmark, EU, Fremtiden, Fællesskab, Globale udfordringer, Ledelsesscenen, Regional udvikling, Sammenhængskraft, Ulighed
Sidevisning:
545

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)