For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Livet på spil – hvor gammel bliver du? #spil4life

Arrangør:
Center for Sund Aldring.
Dag:
16. juni 15:00 - 16:00
Type af arrangement:
Andet
Tema:
Ældre
Tema 2:
Sundhed/helse
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Sæt Livet på spil og dyst med kolleger og venner om at blive ældst. Aldringens lykkehjul forandrer kroppen og afgør din skæbne. Få ny viden og et smil på læben. Spillet er baseret på forskning fra Center for Sund Aldring på Københavns Universitet, og skaberne står klar til at spille med.

Beskrivelse:

Sæt Livet på spil og dyst med kolleger og venner om at blive ældst. Aldringens lykkehjul forandrer kroppen og afgør din skæbne. Få ny viden og et smil på læben. Spillet er baseret på forskning fra Center for Sund Aldring på Københavns Universitet, og skaberne står klar til at spille med. Livet på spil handler om, hvordan krop og livsvilkår ændrer sig livet igennem. Nogle gange rammes vi af skavanker eller sygdomme, der sætter fart i aldringen. Andre gange holder gode vaner, relationer og held os raske langt ind i alderdommen. Spillet er en leg med aldringens mange elementer. Virkeligheden er altid mere kompleks, men legen her giver ny viden og måske et grin eller to på bare 10 minutter. Du kan spille hos Sund4life under hele Folkemødet. Livet på spil står til daglig på Medicinsk Museion i København og er baseret på forskningsresultater og faglig viden og skabt i samarbejde fra forskere fra Center for Sund Aldring og fagfolk fra patient- og interesseorganisationer.

Deltagere:
Kontaktperson 1
Barbara Kjølbye Zinckernagel, Projektkoordinator, Center for Sund Aldring, 93565490
Underholdning-events
Ja
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Forskning, Fællesskab, Københavns Universitet, Livskvalitet, Sjov, Spil, Sundhed, Trivsel, Ældre
Sidevisning:
489

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)