For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Pensionsfortællinger #hverdag4life

Arrangør:
Center for Sund Aldring.
Dag:
16. juni 15:00 - 16:00
Type af arrangement:
Udstilling
Tema:
Forskning
Tema 2:
Ældre
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Gå på opdagelse i livet efter arbejdslivet fortalt og fotograferet af pensionister. Udstillingen viser livets mangfoldige foranderlighed og er en del af antropolog Kamilla Nørtofts forskningsprojekt på Københavns Universitet. Center for Sund Aldring viser frem.

Beskrivelse:

Gå på opdagelse i livet efter arbejdslivet fortalt og fotograferet af pensionister. Udstillingen viser livets mangfoldige foranderlighed og er en del af antropolog Kamilla Nørtofts forskningsprojekt på Københavns Universitet. Kamilla Nørtoft undersøger identitet i livsovergange, og udstillingen giver indblik i personlige erfaringer med at blive ældre. Du kan se udstillingen under hele Folkemødet, men torsdag eftermiddag kan du få en lille rundvisning. Claus, født 1942: ”Jeg vågnede engang for tre år siden: ’Hvad fanden er det, der foregår? Du skal ingenting i dag og ikke noget som helst i morgen’, og så da den ene dag var gået, var det gået over, og jeg har ikke haft det sådan siden. Det var jo fordi, jeg havde glemt at planlægge min alderdom”.

Deltagere:
Kontaktperson 1
Barbara Kjølbye Zinckernagel, Projektkoordinator, Center for Sund Aldring, 93565490
Kontaktperson 2
Signe Flyvbjerg, Event-koordinator, Center for Sund Aldring, 93565240
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#sund4life, Adfærdsændringer, Arbejdsliv, Forskning, Fremtiden, Københavns Universitet, Mangfoldighed, Sundhed, Trivsel, Ældre
Sidevisning:
469

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)