For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Rambo klarede sig også uden lægehjælp!

Arrangør:
Selskab for Mænds Sundhed + Astellas Pharma a/s.
Dag:
18. juni 16:10 - 17:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Sundhed/helse
Sprog:
Dansk
Sted:
F17 Skurvognen - Ved Allinge Røgeri / Bibliotek
Resumé:

Det er efterhånden ingen nyhed, at mænd ikke går til lægen. Det er derfor heller ingen nyhed, at mænd har overdødelighed i stort set alle sygdomme. De fleste sundhedstilbud er indrettet til primært at passe til kvinder. Kan vi ændre den skævhed? Hvordan gør vi det? Og hvor ligger ansvaret?

Beskrivelse:

Måske er det bare mændenes egen skyld, at de ikke går lægen. Men hvis hele sundhedssektoren ikke er indrette til eller virker appellerende set med mandeøjne, kan vi så ændre på det, så også mænd vil opsøge dem? Problemerne opstår faktisk helt tilbage i skoletiden. Måske er det her, at vi skal sætte hårdere ind? Eller er løsningen, at samfundet målretter sundhedskampagner til specifikke grupper mænd og bruger sprog, humor og hele tilrettelæggelsen af kampagner på en anden måde. Eller skal vi helt lade være med at bekymre os og lade det være op til den enkelte mand at tage ansvar for sit liv?

Deltagere:
Maria Gade Madsen, sygeplejerske, DSR. Christian E H R Freitag, Formand, Praktiserende Lægers Organisation. Svend Aage Madsen, Formand, Selskab for Mænds Sundhed. Flemming Møller Mortensen, Sundhedsordfører, Socialdemokraterne. Signe Molde, Moderator.
Kontaktperson 1
Nicolai Schacke, Rud Pedersen, 24 24 04 02, ns@rudpedersen.com
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Ligestilling, Mænd, Mænds sundhed, Sundhed, Sundhedspolitik
Sidevisning:
539

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)