For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Fysisk aktivitet for skolebørn; holdspil4life

Arrangør:
Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet.
Dag:
17. juni 11:30 - 12:15
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Børn og unge
Sprog:
Dansk
Sted:
D6 Sund4life - Ved Brandstationen
Resumé:

Center for Holdspil og Sundhed forsker i hvordan fysisk aktivitet kan organiseres, og Dansk Skoleidræt implementerer viden i praksis. Fysisk aktivitet i skolen kan fremme selvværd, inklusion og sundhed! Hør hvordan bevægelse i grundskolen kan organiseres så selvværd, inklusion og sundhed fremmes.

Beskrivelse:

Kom til sund4lifes have og hør om resultaterne af konsensuskonferencen "Børn, unge og fysisk aktivitet", og hvordan dens anbefalinger kan implementeres i skolen. Center for Holdspil og Sundhed forsker i effekterne af fysisk aktivitet. Med programmet Sunde Børn Bevæger Skolen støtter Dansk Skoleidræt skolerne i at implementere daglig motion og bevægelse i hele skoledagen på en måde, som afspejler forskningen på området læring og fysisk aktivitet. Kom og hør om, hvordan man går fra viden til praksis, og se eksempler på fysisk aktivitet, der kan implementeres i skoledagen og fremmer sundhed, selvværd og inklusion. Center for Holdspil og Sundhed er et tværvidenskabeligt forskningscenter på Københavns Universitet. Visionen er at servicere kommuner, idrætsorganisationer og virksomheder med viden om, hvordan man med holdspil kan forbedre folkesundheden på en måde, som er socialt engagerende og sjov. Centret er støttet af Nordea-fonden. Vi er på Folkemødet under overskriften Holdspil4life.

Deltagere:
Jens Bangsbo, Professor, Center for Holdspil og Sundhed. Niels Grinderslev, Generalsekretær, Dansk Skoleidræt. Glen Nielsen, Forsker, Center for Holdspil og Sundhed Københavns Universitet.
Kontaktperson 1
Anne Lykke Poulsen, Projektkoordinator, Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet, 29612018, apoulsen@nexs.ku.dk
Kontaktperson 2
Tanja Ravnholt, Videnskabelig Assistent, Center for Holdspil og Sundhed, Københavns Universitet, 51805695, thr@nexs.ku.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
#holdspil4life, #sund4life, Børn, Folkeskole, Forskning, Fysisk Aktivitet, Holdspil, idræt, inklusion, Unge
Sidevisning:
554

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)