For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Stress fra personligt problem til fælles ansvar

Arrangør:
LO.
Dag:
18. juni 14:30 - 15:30
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Ligestilling
Sprog:
Dansk
Sted:
K14 Folkets Hus - Kirkepladsen
Resumé:

Via et spændende oplæg om stress og efterfølgende debat, vil du blive inspireret til at lave forandringer på din arbejdsplads, så du kan bidrage til at tage hånd om det psykiske arbejdsmiljø. Vi tager udgangspunkt i en helt ny rapport om stress på jobbet set i et kønsperspektiv.

Beskrivelse:

Debatarrangementet viderebringer viden fra undersøgelsen “Stress - fra personligt problem til fælles ansvar” til medarbejdere, tillidsvalgte og ledere, der vil skabe forandring på deres arbejdspladser. Undersøgelsen er fra 2016 og sætter fokus på stress på LO-arbejdsmarkedet set i et kønsperspektiv. Den bygger på interviews med LO-medlemmer og en spørgeskemaundersøgelse. Arrangementet indledes med en kort definition af stress, hvorefter undersøgelsens hovedpointer fremlægges. Med udgangspunkt i 3 centrale spørgsmål vedrørende stress og køn, arbejdspladsens ansvar og stressramtes tilbagevenden til arbejde, får deltagerne idéer til at skabe forandringer på egne arbejdspladser. I et dynamisk samspil, reflekterer vi sammen over den nye viden og deltagernes personlige erfaringer, og ser med nye briller på stressens betydning for vor tids arbejdsmarked. Forbered dig på et anderledes møde, hvor de stressramte er eksperterne og hvor I, der vil gøre en forskel, får inspiration og viden.

Deltagere:
Anne-Lise Nyegaard, Ligestillingskonsulent, FIU-Ligestilling/Dansk Metal. Kristine E Raunkjær, Projektmedarbejder, FIU-Ligestilling/Dansk Metal. Svend Aage madsen, Formand/chefpsykolog, Mænds Sundhed. Anders Just Pedersen, Arbejdsmiljøchef, DI. Thomas Milsted, Forfatter/foredragsholder, Stresstænketanken. Annette Gaard, chefpsykolog, Falck Health Care. Helle Holt, seniorforsker, SFI.
Kontaktperson 1
Anne-Lise Nygaard, Ligestillingskonsulent, Dansk Metal, 40372922, anny@danskmetal.dk
Kontaktperson 2
Kristine Esrom Raunkjær, Projektmedarbejder, FIU-Ligestilling/Dansk Metal, 50532521, krer@danskmetal.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Ligestilling
Sidevisning:
713

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)