For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Folketingets fodboldfans

Arrangør:
LO.
Dag:
17. juni 19:00 - 20:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Andet
Sprog:
Dansk
Sted:
K14 Folkets Hus - Kirkepladsen
Resumé:

Hvert år tørner de bedste europæiske fodboldklubber sammen i Champions League. Kampene forener fans på tværs af landegrænser. Nogle af disse fans findes i Folketinget. Tænketanken EUROPA inviterer Folketingets fodboldfans til en snak i en underholdende session om kærligheden til europæisk fodbold.

Beskrivelse:

Hvert år tørner Europas bedste fodboldklubber sammen i den prestigefyldte Champions League-turnering. På banen forenes nationaliteter og kulturer, og på tribunerne og hjemme bag tv-skærmene følges kampene af fans med vidt forskellige kulturelle og nationale baggrunde. Nogle af disse fans gemmer sig i det danske Folketing, hvor de trofast følger deres europæiske hold. Men hvad gemmer sig bag deres kærlighed til fodboldhold fra andre lande, hvordan opstod den, og hvad har været de største fanoplevelser for de fodboldglade folketingspolitikere?   Tænketanken EUROPA inviterer Folketingets fodboldfans til en snak om europæisk fodbold. Undervejs tester vi deres viden om (og evner inden for) fodboldsporten.   Kom og deltag i en underholdende session om kærligheden til europæisk fodbold.

Deltagere:
Peter Hummelgaard, MF, Socialdemokraterne. Jens Rohde, MEP, Radikale Venstre. René Gade, MF, Alternativet.
Kontaktperson 1
Malte Kjems, Kommunikationschef, Tænketanken Europa, 23395657, mkj@thinkeuropa.dk
Underholdning-events
Ja
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Sidevisning:
349

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)