For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Bombe under familieejede virksomheder

Arrangør:
Vækst i Generationer. Operate A/S.
Dag:
12. juni 13:00 - 14:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Vækst
Tema 2:
Økonomi
Sprog:
Dansk
Sted:
F6 Operate A/S - Ved Allinge Røgeri / Bibliotek
Resumé:

I de kommende år står 23.000 virksomheder over for et generationsskifte, men med de nye stramninger af reglerne for generationsskifter risikerer mange at måtte dreje nøglen om. Derfor er der behov for handling, der sikrer vækst og arbejdspladser. Men hvad skal der til, og er der vilje til ændringer?

Beskrivelse:

Er de nuværende vilkår for generationsskifter rimelige? Og hvilke konsekvenser har de for Danmarks familiedrevne virksomheder? Det sætter et skarpt debatpanel fokus på i tre debatrunder: 1. Hvad betyder vilkårene for generationsskifter i Danmark og er de rimelige? Med fokus på generationsskiftereglernes, spørger vi panelet, om de synes det skaber rimelige vilkår for virksomhederne. 2. Hvordan påvirker vilkårene for generationsskifter de familieejede virksomheder? I en kort animationsfilm ser vi konsekvenserne ved et generationsskifte. Panelet og publikum debatterer ud fra filmen vilkårene for generationsskifter. 3. Hvordan sikrer vi gode generationsskifter i fremtiden? Der stilles skarpt på, hvordan vi kan sikre, at familieejede virksomheder kan blive ved med at skabe jobs og vækst i Danmark.

Deltagere:
Anders Ydstedt, forfatter og rådgiver, Scantech Strategy Advisors. Peter Foss, bestyrelsesformand, Foss. Nicolai Kaarsen, økonom, Kraka. Jacob Ravn, skattepolitisk chef, Dansk Erhverv.
Kontaktperson 1
Britta Birgitte Bremerstent, Kommunikationsrådgiver, Operate A/S, 31 37 67 35
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Arbejdspladser, arveafgift, Beskæftigelse, Danmark, dansk, Debat, familiedreven, familieeje, Generationsskifte, generationsskifteskat, igenerationer, Interesseorganisation, jobs, Operate, paneldebat, Politik, Skat, tværpolitisk, virksomheder, Vækst, vækstigenerationer, Økonomi
Sidevisning:
440

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)