For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Religiøs fanatisme

Arrangør:
Folk og Tro - ELM/LM/IM.
Dag:
13. juni 14:30 - 15:30
Type af arrangement:
Samtale
Tema:
Demokrati
Tema 2:
Medier/journalistik
Sprog:
Dansk
Sted:
J32 Folk og Tro - Kæmpestranden
Resumé:

Fanatisme og religiøs fanatisme i særdeleshed diskuteres ofte i medierne. Men hvad er fanatisme, og er det egentlig en entydig størrelse? Generalsekretær i Kristeligt Forbund for Studerende Robert Bladt har inviteret formand for Trykkefrihedsselskabet Katrine Winkel Holm til en samtale om fanatisme.

Beskrivelse:

Fanatisme og religiøs fanatisme i særdeleshed diskuteres ofte i medierne. Men hvad er fanatisme, og er det egentlig en entydig størrelse? Generalsekretær i Kristeligt Forbund for Studerende Robert Bladt har inviteret formand for Trykkefrihedsselskabet Katrine Winkel Holm til en samtale om fanatisme. De to bliver kategoriseret som fanatikere i hvert sit segment henholdsvis inden for de missionske og tidehvervske grupperinger i kirken. Men hvad mener de egentlig om fanatisme? Kan man skelne mellem flere former for fanatisme, og i så fald hvordan? Ser de sig selv og hinanden som fanatikere? Skal fanatisme bekæmpes, eller må man godt være fanatisk forkæmper for ytringsfrihed eller religionsfrihed? Moderator: Jens Jørgen Jensen

Deltagere:
Katrine Winkel Holm, formand, Trykkefrihedsselskabet. Robert Bladt, generalsekretær, Kristeligt Forbund for Studerende. Jens Jørgen Jensen, kommunikationsmedarbejder, Kristeligt Forbund for Studerende.
Kontaktperson 1
Jørn Bech, Folk og Tro - ELM/LM/IM, 40457160, formand@lm-bornholm.dk
Kontaktperson 2
Jens Jørgen Jensen, kommunikationsmedarbejder, Kristeligt Forbund for Studerende, jens@kfs.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Demokrati, Tro, Ytringsfrihed
Sidevisning:
646

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)