For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

De professionelle stemmer

Arrangør:
Sangens Hus. Dansk Korforbund. Voces Academy.
Dag:
13. juni 13:00 - 14:00
Type af arrangement:
Workshop
Tema:
Kultur
Tema 2:
Uddannelse
Sprog:
Dansk
Sted:
Danchells Anlæg
Resumé:

Sangens Hus undersøger det indbyrdes forhold mellem sang i bredde- og eliteperspektiv, og stiller sammen med Voces Academy og Peter Hanke skarpt på rollemodellernes vigtige opgave i Danmarks kulturliv. Mød de professionelle stemmer i en time med sang og debat: Hvad skal vi med eliten?

Beskrivelse:

Hvad skal vi med eliten? Sangens Hus undersøger det indbyrdes forhold mellem sang i bredde- og eliteperspektiv, og stiller sammen med Voces Academy og Peter Hanke skarpt på rollemodellernes vigtige opgave i Danmarks kulturliv. Mød de professionelle stemmer i en time med sang og debat. Voces Academy og Peter Hanke deltager på Folkemødet som repræsentant for de professionelle kor i Danmark, samlet i Dansk Korforbund. Fredag sætter vi fokus på den professionelle stemme, når vi sammen inviterer publikum med en tur ind i sangerens univers: 20 minutter med vokalmusik på højt niveau, og derefter mulighed for selv at afprøve sin stemme under kyndig vejledning af Voces' sangpædagoger. I den efterfølgende debat tager vi fat på spørgsmålet om, hvad de professionelle ensembler betyder for formidlingen af dansk sangkultur. Kan de gøre for sangen, hvad Zlatan gør for fodboldsporten? Og hvorfor er det så vigtigt at holde liv i det, vi kalder vores sangskat?

Deltagere:
Voces Kammerkor, Vokalensemble, Voces Academy. Peter Hanke, Dirigent, Voces Academy.
Kontaktperson 1
Anne Märcher, Projektleder, Sangens Hus, 26820488, anne@denjyskesangskole.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Debat, Kultur, Kunst, Livemusik, Professionel, Sang
Sidevisning:
481

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)