For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Partnerskaber - nye veje til arbejdsfastholdelse og sundhed?

Arrangør:
PenSam.
Dag:
12. juni 15:30 - 16:30
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Beskæftigelse/arbejdsmarked
Tema 2:
Sundhed/helse
Sprog:
Dansk
Sted:
Ved Brandstationen
Resumé:

Hvordan kan partnerskaber bidrage til at sikre gode velfærdsløsninger? Kom og hør hvorfor PenSam indgår partnerskaber med kommuner om arbejdsfastholdelse, og hvilke muligheder og barrierer partnerskabsvejen byder. Debatten sendes direkte i 6 TV2-regioner.

Beskrivelse:

Partnerskaber mellem det offentlige og private aktører er en mulighed for at udvikle velfærdsstaten. I Danmark har debatten ofte handlet om bygning af motorveje eller andre større infrastrukturprojekter. Partnerskaber bliver andre gange sat i bås med traditionel udlicitering. Nu har Sundhedsministeriet imidlertid lanceret en større pulje penge for at fremme 7 nationale sundhedsmål gennem brugen af partnerskaber mellem offentlige og private aktører. PenSam samarbejder i øjeblikket med en række kommuner om at koordinere og fremrykke indsatsen for arbejdsfastholdelse og forebyggelse i projektet ’Din Stifinder’. Disse partnerskaber bunder i parternes fælles interesse om at styrke indsatsen for arbejdsfastholdelse og ikke mindst en fælles vilje til fair og fælles finansiering af indsatsen. Kom til debatten og hør om erfaringerne med ’Din Stifinder’ og deltagernes holdninger til om partnerskaber er en af vejene frem for velfærdsstaten.

Deltagere:
Ole Helby Petersen, Lektor, RUC. Mona Striib, Næstformand, FOA. Helen Kobæk, Direktør, PenSam. HC Østerby (Soc), Borgmester, Holstebro. Rikke Vestergaard, Kommunaldirektør, Kolding Kommune. Jens Christiansen (ordstyrer), Direktør og partner, Advice.
Kontaktperson 1
Martin Kaag, Socialpolitisk konsulent, PenSam, 24910664, mka@pensam.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Arbejde og trivsel, Arbejdsevne, Arbejdsfastholdelse, arbejdsmarked, Arbejdsmiljø, Beskæftigelse, OPP, Partnerskaber, Velfærdsinnovation
Sidevisning:
1054

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)