For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

DK2050 Scenarie-workshop med Mutopia

Arrangør:
Dansk Arkitektur Center.
Dag:
12. juni 19:30 - 20:30
Type af arrangement:
Workshop
Tema:
Byggeri
Tema 2:
Klima/miljø
Sprog:
Dansk
Sted:
Kampeløkken Havn
Resumé:

Arkitektvirksomhed MUTOPIA fra København, debatterer DK2050 scenariet Green Grid i billeder og i ord. Kom og vær med til at tegne og diskutere rammerne for et fremtidigt Danmark domineret af individuel valgfrihed og stor tiltro til at markedskræfterne kan løse miljøproblematikken.

Beskrivelse:

Den innovative landskabstegnestue MUTOPIA, er en af de fire arkitektvirksomheder, der er udvalgt til at visualisere de fire grønne omstillingsscenarier, som DK2050 teltet kredser om. MUTOPIA skal i den kommende tid lave en arkitektonisk bearbejdning af deres scenarie Guerilla Green. Kom og hjælp dem – i en udviklende workshop – med at finde ud af hvordan antagelser om fremtiden gøres til en bygget bæredygtig virkelighed. MUTOPIA vil få selskab af den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll samt analysebureauet Damvad. Scenariet Green Grid beskriver et fremtidigt Danmark domineret af en by- og samfundsudvikling gennemsyret af værdier og adfærd som hylder den individuelle valgfrihed og selvudvikling. I Green Grid har det individuelle og lokale stor autonomi i forhold til at foretage egne valg om energiforsyning, energiforbrug, transportmåder, bosætning og livsstil. Der er en stærk tro på at markedskræfterne kan løse miljøproblematikken og andre samfundsrelevante problemstillinger.

Deltagere:
Serban Cornea, Partner, Mutopia. Ulf Boman, Partner, Kairos Future.
Kontaktperson 1
Anne Grave, Projektleder, Dansk Arkitektur Center, 24857734, agr@dac.dk
Kontaktperson 2
Rikke Lequick Larsen, Projektleder, Dansk Arkitektur Center, rll@dac.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Aktivt medborgerskab, Borgerinddragelse, Borgersamskabelse, Brugerinddragelse, Byggeworkshop, Byplanlægning, Community, Design, DK2050, ekspert, Folkemøde, Formidling, fremtid, Fremtiden, Fremtidens by, future, Generation 2050, Infrastruktur, Innovation, integration, Job & Uddannelse, Jobfastholdelse, Klima, Klimatilpasning, Kommune, Kreativitet, Lokalområder, Miljø, Nytænkning, Produktivitet, Region, Regional, Regional udvikling, Samarbejde, samfund, Sammenhængskraft, Teknologi, Transport, Økologi, Økonomi
Sidevisning:
478

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)