For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Islamisme, hellig krig og radikalisering af unge

Arrangør:
Trykkefrihedsselskabet.
Dag:
12. juni 15:00 - 17:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Andet
Tema 2:
Andet
Sprog:
Dansk
Sted:
Lindeplads 1
Resumé:

Hvorfor bliver man radikal islamist og hvem er i risikogruppen? Kom og mød to eksperter diskutere radikaliseringstendenser i Danmark: eks-jihadisten og CIA-informanten Morten Storm og professor i islamiske studier, Mehdi Mozaffari.

Beskrivelse:

Med borgerkrigen i Syrien er der igen kommet fokus på islamisk radikalisering og de konsekvenser det kan få, når unge drager i hellig krig og vender tilbage som radikale og yderligtgående islamister. Vi har bedt to eksperter med hver sin tilgang til emnet "radikal islam i Danmark",om at give deres bud på følgende: Hvorfor vender så mange unge sig væk fra det danske samfunds tilbud om demokrati, ytringsfrihed og ligestilling, for i stedet at blive radikale islamister? Hvor udbredte er disse radikale miljøer? Hvorfor vælger så mange unge at drage i krig i Syrien, og hvem sender dem af sted? Kom og hør eks-jihadist og tidligere CIA-informant Morten Storm samt professor i islamiske studier Mehmet Mozaffari.

Deltagere:
Kontaktperson 1
Aia Fog, Næstformand, Trykkefrihedsselskabet, 28964024, aiafog1@gmail.com
Kontaktperson 2
Kit Louise Strand, Sekretær, Trykkefrihedsselskabet, 26271076, kitlouisestrand@hotmail.com
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Aktuel, bande exit, Bander, Debat, Demokrati, Det Arabiske Forår, ekspert, Idépolitik, inklusion, integration, Islamisme, Krig, Kultur, Radikalisering, Religion, risikoadfærd, samfund, Vold, Ytringsfrihed
Sidevisning:
1283

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)