For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Kreative erhvervs betydning for økonomi og beskæftigelse

Arrangør:
Koda. Dansk Live. Gramex. IFPI - musikselskabernes brancheorganisation. MXD - Music Export Denmark.
Dag:
12. juni 15:30 - 17:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Kultur
Tema 2:
Økonomi
Sprog:
Dansk
Sted:
Allinge Havn - Indermolen
Resumé:

Musikstatistik 2013 danner grundlag for en debat om de kreative erhvervs betydning for dansk økonomi. Panel: Morten Østergaard (skatteminister, RV), Brian Mikkelsen (erhvervsordfører og medlem af Kulturudvalget, KF), Mette Feifer (Markedsdirektør i Dansk Erhverv) og Anders Lassen (direktør i Koda).

Beskrivelse:

Hvad betyder kreative erhverv for dansk økonomi og beskæftigelse – nu og i fremtiden? Det kan du få svar på, når Koda, Gramex, MXD, IFPI, DMFF og Dansk Live inviterer indenfor i kulturens telt til offentliggørelsen af Musikstatistik 2013 og efterfølgende debat. For andet år i træk har vi lavet en statistik over den danske musikbranches værdi og økonomien i musikken. Musikbranchen er en milliardindustri, der beskæftiger flere tusinde årsværk og omsætningen er stigende – musik er måske en af de kreative industrier, Europa skal satse på i fremtiden. Branchens betydning for dansk økonomi er i hvert fald ikke til at overse. Rambøll indleder med at præsentere Musikstatistik 2013, som lægger op til en debat om potentialet og fremtiden i de kreative erhverv. I panelet er Morten Østergaard (RV), Brian Mikkelsen (KF), Mette Feifer (Dansk Erhverv) og Anders Lassen (Koda). Debatten modereres af skuespiller og tekstforfatter samt medlem af Kodas bestyrelse Jacob Morild. Debatten starter kl. 16.00.

Deltagere:
Morten Østergaard, skatteminister, Radikale Venstre. Brian Mikkelsen, erhvervsordfører og medlem af Kulturudvalget, Det Konservative Folkeparti. Mette Feifer, markedsdirektør - Oplevelse og velfærd, Dansk Erhverv. Anders Lassen, direktør, Koda. Moderator: Jacob Morild, skuespiller og tekstforfatter.
Kontaktperson 1
Nicolaj Hyltén-Cavallius, Koda, 22277921, nhc@koda.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Aktuel, Arbejde, Arbejdspladser, Beskæftigelse, Debat, Erhvervsstof, fremtid, Kreativitet, Kultur, Kunst, Kunstnere, Livemusik, Musik, Møde med politikerne, Oplevelsesøkonomi, Politikere, Succes, Vækst, Økonomi
Sidevisning:
1486

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)