For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Sex, Kærlighed og din (u)mulige krop

Arrangør:
Ældresagen, Sex og Samfund og PROPA Prostatakræftforeningen.
Dag:
12. juni 16:00 - 17:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Ældre
Tema 2:
Sundhed/helse
Sprog:
Dansk
Sted:
Kæmpestranden
Resumé:

Mød Margrethe Kähler,sexolog, Ældresagen, Bjarke Oxlund, Formand, Sex og Samfund samt Jens og Marianne, ægtepar, Propa Prostatakræftforeningen i Ældresagens "Kærlighedsministerium" til en åben fortælling/debat om de udfordringer ældre og sygdomsramte har med sex- og kærlighedslivet.

Beskrivelse:

Elskov, erotik og sex - smækker døren til disse sanselige oaser i, når vi bliver ældre, gamle eller syge? Vores protestantiske fortid, som knytter sex sammen med forplantning og den udbredte dyrkelse af unge, smukke og raske mennesker i reklamer og film, har bygget et tabu op om ældre og syge, som sexløse. Det er ikke sandt, men der kan være store udfordringer: rejsningsproblemer, tørre slimhinder, mindre eller manglende lyst/evne. Hvordan får man lyst, når man ikke har lyst eller kan? Skal man arkivere, udlicitere, gå til selvbetjening eller kæmpe for det? Tal fra Danmarks Statistik viser, at folk bliver skilt, når de er over 65, hvis de har nået muren i deres forhold, i et forsøg på at finde kærligheden andetsteds. To eksperter samt et ægtepar vil belyse disse normale/unormale forhold samt sætte musik og ord på nogle af de følelser, som kommer frem, når man som par bliver ramt på seksualiteten.

Deltagere:
Kontaktperson 1
Jens Ingwersen, PROPA, 29939366, jin@propa.dk
Kontaktperson 2
Margrethe Kähler, Chefkonsulent, Ældresagen, 30 89 79 80, mk@aeldresagen.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Alderdom, Kvinder, Mænd, Seksualitet, seniorliv, Sygdom, Ældre
Sidevisning:
807

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)