For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Agora: Det politiske maskinrum

Arrangør:
AGORA.
Dag:
14. juni 16:15 - 17:00
Type af arrangement:
Debat
Tema:
Medier/journalistik
Tema 2:
Demokrati
Sprog:
Dansk
Sted:
Cirkuspladsen
Resumé:

I de seneste 10 år er der sket en voldsom medieudvikling, der har haft dramatiske konsekvenser for politikerne, de særlige politiske rådgivere og journalisterne. Ikke mindst relationen og samarbejdet mellem de tre parter har haft store følger for, hvordan politiske historier bliver til.

Beskrivelse:

Det politiske maskinrum – Debat mellem politikeren, spindoktoren og journalisten I de seneste 10 år er der sket en voldsom medieudvikling, der har haft dramatiske konsekvenser for politikerne, de særlige politiske rådgivere og journalisterne. Ikke mindst relationen og samarbejdet mellem de tre parter har haft store følger for måden, vi betragter politik på, hvordan politiske historier bliver til - og ikke bliver til - og i antallet af politiske skandaler og rævekager. Mød: Inger Støjberg (V), medlem af Folketinget og tidligere beskæftigelsesminister Ask Rostrup, politisk journalist for DR Rulle Grabow Westergaard – tidligere særlig rådgiver. I dag partner og kommunikationsrådgiver, Grabow + Serup Til en snak med: Jon Kiellberg, redaktør og politisk analytiker i Dansk Kommunikationsforening Simon Kratholm Ankjærgaard, journalist og rådgiver i Quote Kommunikation

Deltagere:
Inger Støjberg, Medlem af Folketinget, Venstre. Ask Rostrup, Politisk journalist, DR. Rulle Grabow Westergaard, kommunikationskonsulent, Grabow + Serup.
Kontaktperson 1
Benjamin Holst, redaktionschef, Kommunen A/S, 31771100, benjamin@kommunen.dk
Kontaktperson 2
Jon Kiellberg, politisk analytiker, Agora, 27629098, jonkiellberg@gmail.com
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Aviser, Debat, Etik, Formidling, kommunikation, Lobbyisme, Mediepolitik, Medier, Netværk, Politik, Politisk snak, Presse
Sidevisning:
920

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)