For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Fredsmorgensang - og vejen til en bedre verden

Arrangør:
fredsministerium dk.
Dag:
16. juni 10:00 - 11:00
Type af arrangement:
Workshop
Tema:
Internationale spørgsmål
Tema 2:
Sikkerhed/militær
Sprog:
Dansk
Sted:
Kæmpestranden
Resumé:

Fredssang, opsamling og afrunding af Folkemødets Fredshøjskole, med Bo Richardt, Tom Vilmer Paamand og Hasse Schneidermann - samt med dig og alle andre, der kan og vil bidrage positivt til de kommende forandringer.

Beskrivelse:

Vi synger først kraften frem i morgentrætte struber, og kikker så sammen tilbage på Folkemødets Fredshøjskoles oplæg og diskussioner - for nu skal vi fremad. Før vi forlader Bornholm er det vigtigt at få set på, hvordan vi fortsætter fredsarbejdet ud fra alt det nye vi har lært. Nu må visionerne ikke glemmes, men skal suppleres med den helt konkrete planlægning, der gør dem mulige. Hvordan får vi fx succes med modstanden mod Danmarks planlagte indkøb af krigsfly, og i stedet gjort planerne om et Fredsministerium til praktisk virkelighed. Samt ikke mindst sat gang i alle de uventede initiativer, drømme og tanker, der har manifesteret sig i løbet af ugen. Den garvede fredsvagt Bo Richardt lægger ud musikalsk. Tovholdere er Hasse Schneidermann, der var medinitiativtager til Kaospiloterne og nu er med til at bygge et nyt fredsnetværk op på Djursland, samt Tom Vilmer Paamand, der er fredsaktivist og journalist, og i årevis har arbejdet pacifistisk mod våbenproduktion, krig og vold.

Deltagere:
Tom Vilmer Paamand, Fantast, Aldrig Mere Krig. Hasse Schneidermann, Projektmager, DjursFred. Bo Richardt, Musikant, FredsVagten.
Kontaktperson 1
Frants Villadsen, fredsministerium.dk, 28241717, fredsministerium@live.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Fred, Fredskultur, fremtid, Sang
Sidevisning:
680

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)