For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Kunst og kamp mod hadvold og racisme

Arrangør:
fredsministerium dk.
Dag:
14. juni 16:30 - 18:00
Type af arrangement:
Foredrag
Tema:
Menneskerettigheder
Tema 2:
Integration/mangfoldighed
Sprog:
Dansk
Sted:
Kæmpestranden
Resumé:

Billedhuggeren Jens Galschiøt fortæller om sin aktivistiske brug af kunst, kendt fra Den Indre Svinehund til Flygtningeskibet. Jette Møller, Steen og Birgitte fra SOS mod Racisme fortæller om hadforbrydelser og racisme, hvad vi hver især og sammen kan gøre for at stoppe det. Minilex om flygtninge.

Beskrivelse:

Jens Galschiøt Christophersen inddrager hundrede af frivillige, når han arrangerer sine happenings for fred og retfærdighed, der foregår med hele verden som scene. Hans figurer et skabt i klassisk facon, men forestiller meget provokerende og tankevækkende skikkelser, der tvinger tilskueren til at tænke og tage stilling. Før Jens Galschiøt kommer på, fortæller Jette Møller og Steen Eriksen fra SOS mod Racisme om racisme og hadforbrydelser som konfliktudløser og om, hvad vi sammen kan gøre for at løse disse konflikter fredeligt og forebygge dem. Birgitte Olesen præsenterer Minileksikon om flygtninge og indvandrere. Workshoppen er et led i en Fredshøjskole under Folkemødet. Alle er velkomne til at deltage i hvad de lyster - kom ned i Fredsteltet og deltag!

Deltagere:
Jens Galschiöt, Kunstner. Jette Møller, SOS mod Racisme. Steen Eriksen, SOS mod Racisme. Birgitte Olesen, SOS mod Racisme.
Kontaktperson 1
Frants Villadsen, fredsministerium.dk, 28241717, fredsministerium@live.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Tags
Fred, Kunst, Menneskerettigheder, Vold
Sidevisning:
868

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)