For deltagere

For arrangører

For pressen

Udskrift fra www.folkemødet.dk

Frivillighed skal udspringe af foreningerne

Arrangør:
SIND.
Dag:
19. juni 10:30 - 11:00
Type af arrangement:
Foredrag
Tema:
Velfærd
Sprog:
Dansk
Sted:
K2 SIND-teltet - Kirkepladsen
Resumé:

Hør om SIND. Vi diskuterer også, at flere og flere kommuner inddrager frivillige i projekter og i det sociale arbejde. Men nogle steder rekrutterer kommuner frivillige udenom foreningerne og finansierer fx med § 18 midler. Den udvikling er SIND imod. Kom til debat om grænserne for frivillighed.

Beskrivelse:

Hør om SIND. Vi diskuterer også, at flere og flere kommuner inddrager frivillige i projekter og i det sociale arbejde. Men nogle steder rekrutterer kommuner frivillige udenom foreningerne og finansierer fx med § 18 midler. Den udvikling er SIND imod. SINDs næstformand Kristian Benneden lægger op til debat om grænserne for frivillighed, der principielt bør udspringe af foreningerne. Det er foreningerne, som har ekspertisen og erfaringen i uddannelse og udvikling af frivillige. Der er foreningerne, som kan være garanter for, at borgeren ikke oplever den frivillige som en myndighedsperson. Og det er foreningerne, som kan forebygge en opgaveglidning fra ansattes arbejde til frivilliges indsats. Derfor bør udviklingen vendes.

Deltagere:
Kristian Bennedsen, Næstformand, SIND.
Kontaktperson 1
Kristian Bennedsen, Næstformand, SIND, 31716011, kb@sind.dk
Underholdning-events
Nej
For Børn og Unge
Nej
Tegnsprogtolkes
Nej
Teleslynge findes
Nej
Sendes live på internettet
Nej
Sidevisning:
310

Foreningen Folkemødet

Prenumerera på nyhetsbrev(DK)

Här kan du prenumerera nyhetsbrev från Folkemødet, Bornholm. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.(DK)
* = Obligatorisk uppgift(DK)

Ange en riktig e-postadress!(DK)

Ange vad är det för veckodag idag!(DK)